MOBLES PER TV

Vols veure més imatges de productes?

Mobles de disseny per la Tv, penjats a paret,
amb potes o llibreries per la sala d'estar

Amb Fusta, Laca, Vidre o Ceràmica

Els mobles per la sala d'estar donen la personalitat al saló, és un reflex de l'estil de les persones que hi conviuen, i és per això que disposem de mobles molt versàtils amb diverses mides, materials i composicions on escollir per dissenyar el moble que t'imagines.

Els mobles de la sala d'estar poden conjuntar-se amb la resta dels mobles del menjador, o optar per disseny de moble per TV amb un acabat i material neutre que el diferenciï de la resta, acompanyat per un panell on penjar-hi la tv.

Podem fer un moble de disseny minimalista només per acompanyar la pantalla de TV, o un moble llibreria amb més capacitat per emmagatzemar. La majoria de mobles de TV s'adapten a les mides i podem combinar-hi portes, calaixos, panells de TV i portes corredisses.

És important escollir un moble que s'adapti a les mides de l'espai i buscar una bona combinació de colors i materials per aconseguir sentir-nos còmodes, podem optar per mobles amb fusta massissa d'estil més nòrdic, mobles amb lacats i vidres d'estil més minimalista o mobles gruixuts amb fustes més nobles per un estil més elegant.

Els mobles es poden combinar amb diferents materials i acabats, fusta massissa, fusta xapada, xapa sintètica, vidre pintat mat o brillant i ceràmica, tots ells amb varietat de colors; també podem escollir estils de potes amb fusta o metàl·liques, sòcols o suspendre el moble a la paret.

Per escollir els mobles de TV la majoria d'estils i composicions funcionen, s'ha de triar la mida adequada i proporcionada a la televisió i l'espai.

Necessites informació d'algun producte?
contacta amb nosaltres
Vols més informació del producte?Privacitat