mobles de rebedor

Vols veure més imatges de productes?

Mobles, consoles, miralls i
armaris per rebedors i entrades.

Amb fusta, vidre, alumini, o laca

Els llits juvenils o infantils poden ser de molts dissenys i combinacions diferents, amb calaixos, llits auxiliars, plegables, compactes o amb potes, de moltes mides i diversos materials.

El llit juvenil pot conjuntar-se amb la resta dels mobles del juvenil, o optar per llit entapissat o metàl·lic amb un acabat i color diferent que ens destaqui de la resta.

Es fabriquen en diverses funcions, plegables, canapè, amb llit niu o calaixos per adaptar-se a tots els espais, necessitats d'emmagatzematg i solucions necessàries.

S'ha de tenir en compte l'espai de l'habitació i les necessitats per trobar la distribució més adequada i l'espai útil que ocupen si hem d'obrir calaixos i llits inferiors.

Per als llits juvenils disposem de diferents materials i acabats, fusta, xapa sintètica, lacat i teixits, tots ells amb varietat de colors.

Els llits més demanats són amb calaixos inferiors o llit niu auxiliar, són molt funcionals i amb capacitat, si busquem un llit més lleugers podem fer-l'ho aixecat del terra amb potes, o plegable a la paret per espais més petits i guanyar amplitud quant no s'utilitza.

Necessites informació d'algun producte?
contacta amb nosaltres
Vols més informació del producte?Privacitat