Escriptoris

Vols veure més imatges de productes?

Escriptoris per habitacions infantils i juvenils,
taules amb potes metàl·liques, de fusta, o suspeses.

Amb fusta, sintètica, alumini, o laca

Els escriptoris juvenils i les taules d’estudi les fem amb moltes mides i diversos materials, els sobres s’adapten a la mida i la forma que necessitem.

La taula d’estudi pot conjuntar-se amb la resta dels mobles del juvenil, o optar per una taula amb un acabat o disseny diferent que la diferenciï de la resta.

Es fabriquen en diverses formes i gruixos, rectangulars o formes lliures per adaptar-se a tots els espais i dimensions, podem col·locar-hi potes metàl·liques o de fusta.

És important escollir una mida adequada que dependrà de l'espai i nombre de persones que han d'utilitzar-la, i acompanyar-la d'una ala auxiliar o mòdul amb calaixos per guardar.

Per als sobres disposem de diferents materials i acabats, fusta, xapa sintètica, vidre, laca, tots ells amb varietat de colors i potes de fusta massissa, metàl·liques o suspeses.

Funcionen molt bé les taules amb una ala auxiliar amb portes i calaixos per espais amplis, i les taules més lleugeres amb potes metàl·liques i colors clars per espais reduïts.

Necessites informació d'algun producte?
contacta amb nosaltres
Vols més informació del producte?Privacitat