Mobles per dormitoris

Llits, capçals i tauletes per habitacions,
dormitoris amb armaris i vestidors.

Varietat de mides, models i acabats

L'habitació del dormitori és l'espai on descansem, ha de ser acollidora i ordenada. És important buscar la comoditat del somier i matalàs per aconseguir un descans òptim, i sobretot adaptar-nos a les mesures de l'espai per aconseguir el màxim de capacitat per emmagatzemar la roba, però sense carregar-ho.

La majoria d'habitatges tenen l'espai destinat al llit i armaris compartit, aquí s'ha de tenir en compte les dimensions i el conjunt dels mobles, llit i armari per equilibrar l'espai, buscant la millor distribució per emmagatzemar i els materials per ser acollidor. D'altres habitatges tenen la zona d'armaris separada on ens permet tenir un vestidor ampli acompanyat d'un moble de calaixos per guardar-hi la roba i calçat.

Diferents solucions de vestidors i armaris funcionals amb portes corredisses, batents o plegables a la mida per obtenir el màxim de capacitat, i amb interiors mòbils per adaptar-los a les necessitats.

L'àmplia diversitat d'acabats, mides i materials dels capçals i la modularitat dels armaris, llits i tauletes ens permet adaptar-nos a tots els espais, i aconseguir ambients molt pràctics, diferenciats i acollidors. Tenim dissenys de dormitoris amb llits compactes i d'altres amb capçals a la mida que ens permeten folrar la paret, tots ells amb bases de llit o canapès per emmagatzemar, i amb tauletes de nit, calaixeres i xifoniers modulars per combinar-los.

Les calaixeres i armaris que s'escullen han de ser còmodes i de qualitat, tenint en compte la seva estètica, ferratges i el material d'acabat, com la fusta, els vidres, ceràmiques i materials sintètics, que són resistents i molt adaptables, podem combinar-los tots amb laca per donar-hi color.

A Ismoble tenim una àmplia diversitat de fabricants especialitzats en armaris de dormitori i capçals de disseny que s'adapten a tots els estils, i t'assessorarem de les dimensions més optimes pel teu espai.