Mobles de menjador

Bufets i mobles contenidors,
taules de menjador i cadires de disseny

Varietat de mides, models i acabats

El menjador és l’espai on ens reunim amb la família i els amics per menjar, però sobretot per conversar i fer la sobretaula. Alguns l’utilitzen diàriament i d’altres en ocasions especials, però en tots els casos és indispensable que la taula s’adapti a les mesures de l’espai.

Alguns habitatges tenen un espai ampli destinat al menjador, on ens permet tenir-hi una taula amplia acompanyada d’un moble contenidor tipus bufet per emmagatzemar-hi la roba de taula, plats, gots i coberteria. D'altres habitatges la taula i bufet s’ha de col·locar dins la zona compartida de sala d’estar-menjador, aquí s'ha de tenir en compte les dimensions i el conjunt dels mobles del saló per equilibrar l’espai.

L’àmplia diversitat d’acabats, mides i materials de les taules i la modularitat dels mobles de bufet ens permet adaptar-nos a tots els espais, i aconseguir ambients molt pràctics, diferenciats i acollidors.

Tenim dissenys de taules pensats per ser fixes i de grans dimensions, d’altres més funcionals tenen estructures extensibles per obtenir el màxim de capacitat el dia que tenim convidats. La majoria de taules extensibles s’obren per un dels extrems i s’allarguen estirant l’estructura, aconseguint tenir sempre les potes als extrems per aprofitar el màxim l’espai interior.

La cadira que s’escull ha de ser còmode i de qualitat, tenint en compte la seva estètica i el material d’acabat, cadires de fusta, amb pell sintètica o materials plàstics són molt còmodes de netejar, si preferim un teixit, alguns models permeten desenfundar la cadira.

A Ismoble tenim una àmplia diversitat de fabricants especialitzats amb taules de menjador i cadires de disseny que s’adapten a tots els estils, i t’assessorarem de les dimensions més optimes pel teu espai.