Mobles sala d'estar

Mobles per la tv, sofàs, butaques,
taules de centre i auxiliars per la salA d'estar.

Varietat de models i dissenys

El disseny de l'espai i dels mobles de la sala d'estar ha de ser equilibrat i proporcionat, per aconseguir sensació d'acollidor, ja que és l'espai on passarem més temps de la casa.

És important escollir la mida adequada del sofà tenint en compte la distribució global de l'espai. El sofà és el moble més important i s'ha de prioritzar la comoditat per sobre de l'estètica i el disseny, tenint molt en compte les dimensions òptimes, un sofà massa gran o amb el relax equivocat de mà ens farà perdre sensació d'amplitud i ens influirà amb la mida de la resta dels mobles de la sala d'estar.

Els sofàs amb potes altes i els mobles penjats a paret ajuden aconseguir una sensació d'amplitud i lleugeresa a l'espai.

Per als mobles de televisió es pot optar per un sistema de moble modular simple, amb portes i calaixos, per suportar-hi la televisió i on guardar els equips; o buscar un moble més compacte amb llibreria o una composició mixta per guanyar capacitat d'emmagatzematge.

S'ha de buscar una bona combinació de materials, colors i textures, per aconseguir un espai equilibrat, on els mobles complementaris, les butaques, tauletes auxiliars, catifes, cortines i la il·luminació destaquin la personalitat i l'estil dels qui hi viuen.

A Ismoble t'assessorarem de la distribució més optima del teu saló i t'ajudarem a escollir els mobles, sofàs, materials i textures per fer de la teva sala d'estar un espai personal on t'agradarà viure.