Butaques i sillons

Vols veure més imatges de productes?

Butaques i sillons de disseny, amb relax manual
o mecanisme elèctric per la sala d'estar.

Amb reposapeus, Teixit o Pell

Necessites una butaca o silló de relax per la sala d’estar? Doncs tenim diversos dissenys, amb moltes mides i materials, sillons fixes o giratoris, amb relax manual, relax electric i amb pufs.

Els sillons opten de diferents tipus de comoditat depent de la seva mida i disseny, sistemes d'espumes compactes, espumes suaus o dures, molles o viscoelàstica, així com infinitat de dissenys de braços i potes de fusta o metall

És important que l'interior de la butaca, les espumes i mecanismes siguin de qualitat per aguantar bé l'ús diari. Els acabats exteriors dels teixits i pells poden combinar-se i cadascun té les seves característiques i resistència.

Els teixits poden ser sintètics molt resistents o naturals amb un tacte més acollidor, així com les pells que són de diferents qualitats i tractaments per adaptar-se a tots els espais i persones. És important escollir la mida i model adequada segons la persona que l’utilitza i la distribució de la sala d'estar.

Per als sillons i butaques disposem de diferents materials i acabats, teixit sintètic, teixits naturals, estampats, pells naturals, pells tractades i pell sintètica tots ells amb varietat de colors.

Els sillons elèctrics són adequats per espais reduïts, ja que els mecanismes de relax queden amagats, per sales d'estar més grans podem optar per sillons amb pouf, amb potes altes o baixes.

Necessites informació d'algun producte?
contacta amb nosaltres
Vols més informació del producte?Privacitat