BUFETS I MOBLES APARADORS

Vols veure més imatges de productes?

Bufets i mobles aparadors de disseny per la taula
de menjador, penjats a paret, amb potes o sòcol.

Amb Fusta, Laca, Vidre o Ceràmica

Els bufets de menjador poden ser amb portes i calaixos de moltes mides i diversos materials, s'han d'escollir amb la mida proporcionada a l’espai, ja que és la peça del menjador amb més volum.

El bufet o aparador pot conjuntar-se amb la taula del menjador i la resta dels mobles de la sala d'estar, o optar per un bufet a conjunt de la taula i amb disseny diferenciat dels mobles de la sala d’estar, amb un acabat i material que ens destaqui de la resta.

Es dissenyen en diverses mides i opcions, bufets amb portes, combinats amb calaixos o portes de vitrina, es poden muntar suspesos a la paret, amb potes metàl·liques o de vidre i sòcol, per donar més sensació d’espai, s’adapten a tots els espais i dimensions.

És important escollir la mida adequada que dependrà de l'espai i la distància de la taula del menjador, sense oblidar la capacitat que necessitem per emmagatzemar plats, gots i copes o roba de taula.

Per als mobles aparadors disposem de diferents materials i acabats, fusta massissa, lacat, xapa sintètica, vidre pintat mat o brillant, ceràmica, tots ells amb varietat de colors.

Avui dia els bufets alts combinats amb portes, calaixos i vitrines per espais amplis llueixen molt bé, i els bufets més funcionals amb portes corredisses o suspesos a paret per espais més petits són una bona opció.

Necessites informació d'algun producte?
contacta amb nosaltres
Vols més informació del producte?Privacitat