Mobiliaris i complements de disseny

Complements textils de disseny alfombres i catifes,
sofàs llit i elements decoratius com papers de paret, miralls i il·luminació

Varietat de models i dissenys

El disseny de l'espai i dels mobles de l'habitació juvenil ha de ser equilibrat i proporcionat, per aconseguir sensació d'acollidor, ja que és l'espai on els nostres fills tindran el seu món personal, estudiaran, jugaran i és faran grans.

Per les habitacions juvenils disposem de diverses opcions de llits, amb calaixos, amb niu, lliteres o plegables, tenint en compte el tipus de llit escollit i la seva funció, la distribució global de l'espai canvia, mirarem de fer encaixar com un puzle totes les peces que formen els mobles del juvenil per aconseguir un espai aprofitat, amb capacitat d'armaris, calaixos, estanteries i taules de treball.

Els llits baixos i els plegables a paret ajuden a aconseguir una sensació d'amplitud i lleugeresa a l'espai, així com els colors i fustes clares.

A la majoria dels juvenils els mobles són un sistema modular amb moltes opcions, s’adapten a la mida i necessitats de l’espai podent fer un moble més compacte aprofitant fins l’últim recó o optar per un moble lleuger, flotant i simple.

S'ha de buscar una bona combinació de materials, colors i textures, per aconseguir un espai equilibrat, on els mobles esdevinguin complementaris i atemporals; la decoració, roba de llit, els colors de les parets i els objectes destacaran la personalitat i l'estil de cada nen i canviaran a mesura que van creixent, el moble ha de perdurar.

A Ismoble t'assessorarem de la distribució més optima per al teu juvenil i t'ajudarem a escollir la distribució més optima, els materials i textures per fer l'habitació dels teus fills el seu espai personal on els agradarà créixer.