serveis
Interioristes professionals

Un equip de professionals

Us assessorarem sense compromís en tots els sentits i respondrem els dubtes de qualsevol producte. Sempre trobareu el mateix equip de persones en Joan, la Núria i en Marc al vostre servei des del pressupost fins a la post-venta.

Interioristes professionals

Les millor firmes i fabricants mundials

A Ismoble no som una franquícia, ni formem part de cap grup. Som una botiga independent que treballa amb una gran varietat de firmes d'arreu del món per oferir-te una amplia selecció de productes, dissenys, solucions i gama de preus. Tu demana!

Projectes interiorisme

Projectes interiorisme personalitzats

Sabem valorar les possibilitats dels espais per treure'n les millors distribucions. Captarem els vostres desitjos i us els presentarem en forma de propostes de línies senzilles, espais amplis, formes depurades i ambientacions personals.

Pressupost mobles

Pressupost sense compromís

A Ismoble t'assessorarem, plantejarem l'idea i et farem un pressupost a la mida i sense cap compromís, pensat-ho! I sinó et convenç? Doncs en parlem i valorem altres alternatives i refem el pressupost.

Financiació mobles

Finançament a la mida i gratuït

Oferim varies possibilitats de finançar els vostres mobles, des de 6 mesos gratuïtament i sense interessos, fins a 12 o 24 mesos amb l'interes mínim per vosaltres i sense treuren cap benefici, no som un banc! et donem un servei.

Confirmació de mides

Confirmem les mesures a casa

Si el producte va ajustat venim a casa teva a confirmar bé les mesures de l'espai, així assegurem que el moble queda perfecte i a la mida. Comentem in-situ els detalls tècnics d'acabat i les solucions a possibles problemes.

muntatge professional mobles

Muntatge professional

Treballem des de fa més de 30 anys amb el mateix equip de muntadors professionals, que coneixen tots els productes i els seus detalls de muntatge. I que interpreten perfectament l'idea del projecte per fer-l'ho realitat a casa teva.

Transport de mobles

Transport propi fins a casa teva

El mateix equip de muntadors professionals s'encarrega de fer-te arribar i d'instal·lar els productes a casa teva, des de una cadira fins a tota una casa, de forma gratuïta en la majoria dels casos i sense deixar-te cap residu.

disseny: propla.net
ISMOBLE interiorisme i mobiliari · t. 93 840 29 18 · dionís puig, 15 · c. c. ramassar nord · 08402 granollers · barcelona · b 61772992 · avís legal