Ismoble de Granollers Ismoble tienda online · Barcelona Mobles Granollers, Cardedeu, Les Franqueses, Mataró i Catalunya mobles la Garriga, Parets, Vic, Mollet, Caldes, Llinars i Sant Celoni Botiga mobles Terrassa, Sabadell, Sant Cugat Botiga mobles Juvenils, habitacions, taules i cadires, sofas i sillons
botiga

Ismoble botiga d'interiorisme i mobiliari de disseny.

Som una botiga de mobles de disseny modern amb una personalitat diferent, situada al centre comercial Ramassar Nord de Granollers - Barcelona. Amb una experiència de més de 30 anys de dedicació al mobiliari i l'interiorisme.

Arribar i aparcar a la botiga de mobles Ismoble de Granollers és fàcil. Disposem de dos nivells d’instal·lacions àmplies, perquè pugueu conèixer de prop les idees més representatives de la nostra manera d’entendre l’interiorisme i el mobiliari.

A Ismoble hi trobaràs un equip d'interioristes professionals que t'ajudarem a fer de casa teva l'espai que t'imagines i d'una forma personalitzada. Treballem amb els mobles fets a la mida de cada espai i per a cada persona amb una amplia solució d'acabats i materials.

Representem les millors marques nacionals i internacionals de mobiliari modern i complements de disseny, treballem amb fabricants d'alta qualitat tant de producte com d'acabats per oferir-te el millor servei.

El nostre equip de muntadors professionals amb mes de 30 anys d'experiència en el muntatge de mobles, distribueix tot els nostres productes, a Granollers, la província de Barcelona i de Girona, tant com a la resta de Catalunya i Andorra, oferint la màxima professionalitat i servei.

laborables de 9.30 a 14h i de 17h a 20.30h, dissabtes de 9.30 a 14h i de 17h a 20.30h
disseny: propla.net
ISMOBLE interiorisme i mobiliari · t. 93 840 29 18 · dionís puig, 15 · c. c. ramassar nord · 08402 granollers · barcelona · b 61772992 · avís legal